HomeMade Bakmixen

Schwarzwalder Kirschtorte

Schwarzwälder Kirschtorte Gebruik als basis:

Extra benodigdheden: 1 pak HomeMade Chocoladecake, 500 ml slagroom,  2 zakjes vanillesuiker, 1 zakje slagroomversteviger, 1 blikje kersenvlaaivulling,  pure chocoladevlokken, 50 ml Kirsch, een kleine springvorm (16-18cm), 1 spuitzak 

 

Recept: Vet de springvorm in en bereid de chocoladecake volgens de instructies op de verpakking. Laat de cake goed afkoelen en snijd hem horizontaal in 3 ronde plakken. Besprenkel de drie plakken met Kirsch. Klop de slagroom stijf met suiker en de slagroom versteviger en open het blik met de kersenvlaaivulling. Vul de spuitzak met slagroom en versier van de drie plakken chocoladecake met slagroom en kersen. Leg de ene versierde plak op de andere versierde plak en leg bovenop de derde plak chocolade cake. Bedek de cake in zijn geheel met slagroom en versier naar eigen creativiteit met toefjes slagroom, extra kersen en chocoladevlokken.

 

Voor dit recept is een kleine springvorm gebruikt om cake hoog genoeg te maken om hem in 3 stukken te kunnen snijden. Mocht je alleen een grote springvorm hebben (22-24cm), dan kun je een grote cake bakken met twee pakken chocoladecake. 

Eet smakelijk!

Laat een berichtje achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2019 © HomeMade