HomeMade Bakmixen

Rocky Road Tompoucen

Ontzettend feestelijk Gebruik als basis:

Benodigdheden:

  • HomeMade complete mix voor Tompoucen
  • Cacaopoeder (ongeveer 50 gram)
  • Kandijkoekjes
  • Mini marshmallows

Bereidingswijze banketbakkersroom:

Meng de mix voor banketbakkersroom en 275 milliliter water met een garde of mixer. Hak ongeveer 5 kandijkoekjes in stukjes en voeg dit samen met de cacaopoeder en een paar flinke scheppen mini marshmallows toe aan de banketbakkersroom. Roer alles goed door elkaar en voeg eventueel meer cacaopoeder toe zodat de room een mooie, donkere kleur krijgt. Knip een punt van de onderzijde van de spuitzak af, groot genoeg zodat de stukjes kandijkoekjes en de mini marshmallows eruit kunnen. Vul de spuitzak met de banketbakkersroom en spuit de room in 3 banen op een tompouceplak, begin met de buitenste banen. Leg de andere plak daar bovenop en druk deze voorzichtig aan. Werk met de achterkant van een mes de zijkanten netjes en strak af.

 

Bereidingswijze glazuur:

Meet 10 milliliter water af met het bijgeleverde maatbekertje en meng dit met de roze glazuurpoeder tot een egaal mengsel. Doe het glazuurmengsel 10 seconden in de magnetron. Roer het nog even goed door en breng het mengsel op de bovenste plak aan. Laat de tompouce ongeveer 1 uur opstijven in de koelkast. Versier de bovenkant van de tompouce met wat stukjes kandijkoekjes en mini marshmallows. Snijd de tompouce volgens de markering in 4 gelijke stukken en het smullen kan beginnen!

Eet smakelijk!

Laat een berichtje achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2019 © HomeMade