HomeMade Bakmixen

Red Velvet Cake

Gemaakt met de Fred&Ed rode cupcakebeslag Gebruik als basis:

Benodigdheden: 

Mix voor Fred&Ed kleurenpret cakejes

200 gram ongezouten roomboter

200 gram roomkaas

1 tl vanille extract

350 gram poedersuiker

20 gram cacao

Kleine springvorm

 

Bereidingswijze: 

Neem het rode cupcakebeslag uit de verpakking. Maak deze klaar zoals op de verpakking staat, maar voeg daarbij 20 gram cacao toe. Doe het beslag in een kleine springvorm. Hoe kleiner, hoe hoger de Red Velvet Cake wordt. Zet de cake voor 12-15 minuten in de oven. Maak in de tussentijd de cream cheese frosting. Dit doe je door alle ingrediënten bij elkaar toe te voegen en te mixen totdat je een mooie gladde cream hebt. Let wel op dat de roomkaas en de boter al een tijdje uit de koelkast stonden vóór het mixen waardoor ze zacht zijn geworden en makkelijk te mixen zijn. Als de cake klaar is haal deze dan uit de oven. Als de cake goed afgekoeld is snij hem dan horizontaal door het midden. Haal de bovenkant eraf en smeer op de onderste plak een laag cheese cream frosting. Leg de bovenste laag op de onderste laag. Smeer daarna op de bovenkant nog een dikke laag cheese cream frosting. Klaar!

Nét echt!

Laat een berichtje achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2019 © HomeMade