HomeMade Bakmixen

Pasen – Paashaas Pannenkoekjes

Leuk voor op de paastafel Gebruik als basis:

Benodigdheden:

  • HomeMade Shake & Bake Pannenkoeken Naturelmix
  • Rozijnen
  • 1 banaan
  • Slagroom

Bereidingswijze: Bereid het beslag zoals op de verpakking beschreven staat. Verhit een klontje boter of een scheutje (olijf)olie in een hete koekenpan en schenk het beslag direct vanuit het pak in de pan. Bak een kleine, ronde pannenkoek (dit wordt het kopje van de paashaas) en een grotere, ronde pannenkoek (dit wordt het lichaam van de paashaas) in ongeveer 3 minuten aan beide kanten goudbruin. Bak van de overige pannenkoekenmix pannenkoeken van een ‘normaal’ formaat. Snijd uit één van de gebakken pannenkoeken (normaal formaat) de oren en voetjes van de paashaas en leg ze samen met het kopje en lichaam op hun plek. Snijd 2 plakjes banaan af en leg deze op de voetjes. Gebruik 3 rozijnen per voet voor de teentjes. Spuit als laatst een toefje slagroom op het lichaam, dit is het staartje van de haas.

 

Dat wordt smullen!

Laat een berichtje achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2019 © HomeMade