HomeMade Bakmixen

Kruidcake met noten en rozijnen

Van heerlijke kruidcake met noten en rozijnen! Gebruik als basis:

Extra benodigdheden: Mix van noten en rozijnen en amandelschaafsel.

 

Recept: Bereid de cake volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg een handje noten en rozijnen toe aan het beslag voor je de cake bakt. Strooi na het bakken in de oven een beetje amandelschaafsel over de kruidcake. Eet smakelijk!

In de oven en smullen maar

Laat een berichtje achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Margriet schreef:

  Vervang een deel van het water (ongeveer 1/3) eens door bijv. rode port. Dan als extraatje noten erdoor en de kruidkoek smaakt verrukkelijk. Dat vervangen van een deel water door bijv. port werkt trouwens ook prima bij het bakken van brownies.

 • MArlien schreef:

  Met in kleine stukjes geknipte / gesneden abrikozen, vijgen en walnoten krijg je een een heerlijke cake met wat extra ‘bite’.

 • Margriet schreef:

  Met de vulling valt nog meer te variëren. Kokos, gedroogde abrikozen, dadels, vijgen ed zijn vullingen die ik ook regelmatig gebruik. Ook maak ik de kruidkoek soms extra kruidig door bij voorbeeld wat extra pittige kruiden ( Chinese kruidenmix / chilikruidenmix) of extra koekkruidenmix toe te voegen. Ook vervang ik soms een deel van het water door bij voorb. port maar dat heb ik geloof ik al eens eerder gemeld.
  Zo valt er met 1 pak kruidkoekmix diverse soorten kruidkoek te maken.

2019 © HomeMade