HomeMade Bakmixen

Kokosbollen witte choco framboos

Ziet dit er niet overheerlijk uit? Gebruik als basis:

Extra benodigdheden: Bakje frambozen (140 gram) en 50 gram witte chocolade

Recept: Voeg in plaats van het water ongeveer ¾ van het bakje frambozen toe. Bereid de kokosbollen verder volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smelt, na het bakken van de kokosbollen, de witte chocolade au-bain-marie*. Maak chocoladestrepen door met een lepel de gesmolten chocolade boven de Kokosbollen heen en weer te bewegen.

* Au bain-marie: breng in een steelpan water aan de kook. Doe de chocolade in een hittebestendige kom en zet deze op de pan. Let op: zorg ervoor dat de kom het water niet raakt en dat de chocolade niet in aanraking komt met water. Blijf roeren tot er een gladde chocolademassa ontstaat.

Voor wie ga jij deze variatie maken?

Laat een berichtje achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2019 © HomeMade