HomeMade Bakmixen

Kersttip – Tulband appel-speculaas

Voor op tafel met de kerst! Gebruik als basis:

Extra benodigdheden:

Tulbandvorm

Handje rode bessen

100 gram poedersuiker

Kerststrooisel

 

Bereidingswijze: Bereid de seizoenscake zoals op de verpakking staat. Voeg een handje rode bessen toe aan het beslag en roer deze er goed doorheen. Giet het beslag in de tulbandvorm en bak de cake in 55-65 minuten op een rooster in het midden van de oven. Test met een (saté)prikker of de Seizoenscake gaar is. Dit doe je door de prikker in het midden van de cake te prikken, als deze er schoon uit komt dan is de cake gaar. Verwijder de Seizoenscake na goed afkoelen uit de bakvorm. Maak ondertussen glazuur door 100 gram poedersuiker met 10 ml water samen te voegen. Roer het goed door elkaar. Giet daarna de glazuur over de Seizoenscake en versier daarna met kerststrooisel.

 

Fijne kerst!

Laat een berichtje achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2019 © HomeMade