HomeMade Bakmixen

Kersttip – Winter cake

Met sinaasappel en kaneel! Gebruik als basis:

Extra benodigdheden:

  • 1 Sinaasappel
  • Kaneel
  • Poedersuiker

 

Bereidingswijze:

Schaaf wat van de schil van de sinaasappel af (fijne stukjes), bewaar deze in een kommetje. Snij de sinaasappel door de helft en pers er zo veel mogelijk sap uit. Doe dit samen met een zakje vanille suiker in een steelpannetje. Zet dit voor ongeveer 5 minuten op een laag vuurtje. Maak in de tussentijd de mix voor Cake met roomboter klaar zoals op de verpakking staat vermeld. Voeg tussendoor een eetlepel kaneel toe aan het beslag en mix dit er goed doorheen. Voeg het sinaasappel vocht toe aan het beslag en roer dit goed door elkaar. Bak de cake zoals vermeld staat op de verpakking.

 

Maak met 100 g poedersuiker en 10 ml water galazuur aan in een kommetje. Giet dit over de ovenkant van de cake heen, dit gaat mooi uitlopen over de hele cake. Strooi de geschaafde sinaasappelschil over de cake en voilà!

Fijne feestdagen!

Laat een berichtje achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2019 © HomeMade