HomeMade Bakmixen

Kersttip – Kerstboom Breekbrood

In een kerstige vorm! Gebruik als basis:

Extra benodigdheden: 

100 gram poedersuiker

Kerststrooisel

 

Bereidingswijze: 

Bereid de mix van de Zeeuwse Bolussen zoals op de verpakking staat. Maak in plaats van lange slierten, bolletjes van het deeg. Leg deze bolletjes in de vorm van een kerstboom. Strooi daarna met het kaneelsuiker over de gemaakte kerstboom. Laat het circa 60 minuten op een warme plaats rijzen. Bak daarna de Zeeuwse Bolussen in 7-9 minuten in het midden van de oven.

Maak glazuur door 100 gram poedersuiker met 10 ml water samen te voegen. Giet de glazuur over de Zeeuwse Bolussen en versier daarna met kerststrooisel.

Bake yourself a merry little christmas!

Laat een berichtje achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2019 © HomeMade