HomeMade Bakmixen

Kersttip – Kerst Kokosbollen

Let it sparkle! Gebruik als basis:

Extra benodigdheden:

Witte chocolade en sprinkles voor decoratie

 

Recept:

Bak de kokosbollen zoals vermeld op de verpakking. Smelt één witte chocoladereep au bain-marie*. Doop de kokosbollen nadat ze wat zijn afgekoeld in de witte chocolade. Versier ze daarna met gouden (of andere kleuren zoals rood en groen) sprinkles. Je kunt ook de bijgeleverde melkchocolade gebruiken. Maak ze daarna helemaal af met een leuk lintje.

* Au bain-marie: breng in een steelpan water aan de kook. Doe de chocolade in een hittebestendige kom en zet deze op de pan. Let op: zorg ervoor dat de kom het water niet raakt en dat de chocolade niet in aanraking komt met water. Blijf roeren tot er een gladde chocolademassa ontstaat.

Een cadeautje om te zien én om te eten!

Laat een berichtje achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2019 © HomeMade