HomeMade Bakmixen

Kerstkoekjes

Het ultieme kerstgevoel! Gebruik als basis:

Benodigdheden: 

HomeMade mix voor kruidnoten & speculaasjes

1 tl Gemberpoeder

100 g poedersuiker

Een paar druppels water

Eetbare glitter

Suikerdecoratie

Spuitzak

 

Bereidingswijze: 

Bereid de koekjes volgens de aanwijzingen op de verpakking maar voeg ook de tl gember toe aan het beslag. Laat de koekjes helemaal afkoelen. Roer de poedersuiker los met heel weinig water zodat het niet te nat wordt. Het moet een dikke, gladde pasta worden. Doe de glazuur in een spuitzak en versier de koekjes ermee. Je kan ook een stevig ziplock zakje gebruiken. Maak de koekjes af met eetbare glitter en suikerdecoratie.

 

Recept en foto's door: Carola Doornbos Fotografie

Laat een berichtje achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2019 © HomeMade