HomeMade Bakmixen

Gebaksbodem met peer

Heerlijk peren taartje met gele room en chocolade saus! Gebruik als basis:

Benodigdheden:

– HomeMade gebaksbodem

– HomeMade banketbakkersroom

– Halve peren op siroop/ stoofperen

– Witte chocolade

– Pure chocolade

 

Bereidingswijze:

Bereid de banketbakkersroom zoals op de verpakking staat. Spuit met behulp van de bijgeleverde spuitzak de banketbakkersroom op de gebaksbodem tot je een mooie laag hebt. Snijd de peren in dunne schijfjes en leg ze in een rondje zoals op de afbeelding staat op de gebaksbodem met banketbakkersroom. Smelt de chocolade en druppel met een lepel de chocolade over de peren. Doe dit met alle twee de chocolades.

Heerlijk voor de feestdagen

Laat een berichtje achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2019 © HomeMade