HomeMade Bakmixen

Bevrijdingsdag – 5 mei cake

Leuk om uit te delen! Gebruik als basis:

Benodigdheden:

  • HomeMade complete mix voor Boerencake
  • Chocoladehagelslag of chunks
  • Marsepein in de kleuren rood, wit en blauw
  • 100 milliliter opgeklopte slagroom
  • Spuitzak

Bereidingswijze: Bereid het beslag zoals op de verpakking beschreven staat. Bak de cake in een rechthoekige bakvorm gaar en laat afkoelen op een rooster. Snijdt na het afkoelen de top van de cake af, zodat je een platte bovenkant overhoudt. Maak met een appelboor ronde gaatjes in de cake, tot net niet op de bodem, en vul deze met hagelslag of chunks. Besmeer de bovenkant van de cake met een laagje slagroom zodat de gaten opgevuld worden. Rol de witte marsepein uit en snijdt een rechthoek die even groot is als de cake. Rol de rode en blauwe marsepein uit en snijdt stroken die 1/3e van de hoogte van de cake hebben. Leg de stroken op de witte rechthoek om de Nederlandse vlag te maken. Bedek de cake met de vlag van marsepein en decoreer met slagroom.

Dat wordt smullen!

Laat een berichtje achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2019 © HomeMade