HomeMade Bakmixen

Abrikozentaart

Lekker om te delen! Gebruik als basis:

Benodigheden:

HomeMade gebaksbodem

2 blikken abrikozen op siroop

Slagroom

 

Bereidingswijze:

Haal de gebaksbodem uit de verpakking en zet de bodem op een bord zodat deze makkelijk te verplaatsen is. Trek de 2 blikken abrikozen open. Laat het siroop uit de blikken lopen. Deze heb je namelijk niet nodig. Haal de abrikozen uit de blik en dep ze een beetje droog op keukenpapier zodat de abrikozen wat minder vochtig worden. Daarna kun je ze in leuke vormen leggen op de gebaksbodem. Als finishing touch doe je nog wat slagroom toefjes op de buitenste abrikozen voor een leuk taart effect.

Eet smakelijk!

Laat een berichtje achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2019 © HomeMade