HomeMade Bakmixen

Aardbei pistache cake

Met aardbei, pistache en witte chocola! Gebruik als basis:

Benodigdheden:

  • 1 pak HomeMade Halfvolle cake
  • Aardbeien
  • Pistache noten
  • 1 witte chocolade reep

 

Bereidingswijze:

  1. Bereid de HomeMade mix voor de Halfvolle cake zoals op de verpakking staat en verwarm de over voor.
  2. Snij wat aardbeien in stukjes om deze vervolgens door het cake beslag te roeren. Je kan zo veel aardbeien doen als je zelf lekker vindt.
  3. Doe de cake in de oven en bak deze 55 tot 65 minuten op 160°C  (elektrische oven).
  4. Haal de cake uit de oven.
  5. Pel ongeveer 100 gram pistache noten. Hak de pistache noten in kleine stukjes.
  6. Snij ongeveer 5 aardbeien in plakjes.
  7. Als de cake goed is afgekoeld kan je hem het beste los halen van de bakvorm door nog even met een mes langs de randen te gaan. Leg de cake op een bord of een vel bakpapier.
  8. Smelt de witte chocolade au bain-marie* en giet deze over de gehele bovenkant van de cake.
  9. Strooi de stukjes pistache langs de zijkanten van de cake (net als op de foto).
  10. Verdeel de aardbeien plakjes tussen de pistache stroken.
  11. Aanvallen!! 🙂

 

* Au bain-marie: breng in een steelpan water aan de kook. Doe de chocolade in een hittebestendige kom en zet deze op de pan. Let op: zorg ervoor dat de kom het water niet raakt en dat de chocolade niet in aanraking komt met water. Blijf roeren tot er een gladde chocolademassa ontstaat.

Dat word smullen!

Laat een berichtje achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2019 © HomeMade