HomeMade Bakmixen

Wij zijn HomeMade

Wij houden van bakken! Want bakken is leuk en daar worden wij vrolijk van. Maar wij geloven ook dat bakken niet ingewikkeld hoeft te zijn of veel tijd hoeft te kosten. Daarom hebben wij producten die makkelijk èn lekker zijn. Daar wordt iedereen vrolijk van, toch?

Mixen + bakken = smullen! Zo makkelijk kan het zijn!

HomeMade
is Happiness

Iedere dag zijn wij bij HomeMade bezig om de lekkerste producten te ontwikkelen waar jullie blij van worden. Wij zijn constant in ontwikkeling, altijd bezig met het maken van nieuwe en innovatieve producten. Vernieuwende producten waarmee we een lach op jullie gezichten toveren! Producten waarmee jullie heerlijk zelf kunnen bakken, en je vrienden, familie èn natuurlijk jezelf mee kunt verrassen. Ideaal voor een feestje, high tea, voor bij de koffie of gewoon lekker in het weekend. Eigenlijk is het altijd wel een #HomeMadeMoment!

HomeMade
is easy

Wij geloven dat je niet uren in de keuken hoeft te staan voor de beste zelfgebakken lekkernijen. Daarom bak je met de bakmixen van HomeMade zonder stress de lekkerste producten. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig en soms zit zelfs de bakvorm er al bij. 100% easy dus! HomeMade is daarom fool proof, iedereen kan het! Vaak hoef je zelfs alleen maar water toe te voegen. Je hebt het immers al druk genoeg. Je houdt meer tijd over voor andere dingen, of juist voor het decoreren van jouw taart, cake, koekjes, wafels, pannenkoeken of brownies.

HomeMade
History

In 2004 werd HomeMade opgericht. We hadden een goed idee waar we iets mee wilden doen, en dat hebben we gedaan! Met ons concept halen we alle barrières weg om zelf iets lekkers te bakken. We begonnen met de kruidcake. Ditzelfde jaar werden de eerste leveringen gedaan aan de supermarkten Plus & Coop. Het ‘alleen water toevoegen’ concept bleek een succes en al snel werd dit uitgebreid met chocoladecake, muffins en brownies.

Bekijk hier onze hele tijdlijn

HomeMade
is Nieuwsgierig

Wij zijn heel nieuwsgierig naar jouw ervaringen met HomeMade. Wil je deze met ons delen? Stuur jouw #HomeMadeMoment in via dit formulier, stuur een mailtje naar info@homemade.nl of laat het weten op Facebook of Instagram!

Op zoek naar ons?

Adresgegevens:

Smilde Homebaking B.V.
Postbus 206
NL-9300 AE Roden
consumentenservice@homemade.nl
T +31 (0) 50 501 01 11

2019 © HomeMade